Caravan stallen

Een belangrijke kostenpost voor caravan-bezitters; het stallen van de caravan. Er zijn zeer veel aanbieders van caravanstallingen. Op de website Caravanstallingen.nl wordt een zeer breed overzicht gegeven van caravanstalling-houders.

Kwaliteit

De kwaliteit varieert sterk per aanbieder. Soms wordt de caravan in een oude loods of kas gezet, waar de wind en kou vrij spel heeft, terwijl op andere plekken de caravan netjes in een nieuwe hal wordt geplaatst, die minder temperatuurschommelingen kent.

Prijs

Ook de kosten variĆ«ren per aanbieder. De prijzen zijn niet eenvoudig te achterhalen; niet alle aanbieders publiceren op internet hun prijzen. U moet denken aan een vergoeding van gemiddeld zo’n euro 250 – 300 per jaar voor een overdekte staanplaats, en gemiddeld euro 150 – 200 per jaar voor een niet overdekte staanplaats.

Waar vinden?

Woont u in de Randstad of in dichtbevolkt gebied? Dan loont het de moeite om iets verder te rijden om uw caravan te stallen. De prijzen zakken iets des te verder u van stedelijke gebieden komt. U kunt op voornoemde website of op Marktplaats Caravanstallingen genoeg aanbieders vinden.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.