Advies caravanverzekering

Er zijn een hoop assurantieadviseurs die u advies willen geven voor het afsluiten van een caravanverzekering. Maar is dat wel nodig? U kunt op internet al redelijk veel zelf onderzoeken. Er is een beperkt aantal bekende aanbieders van caravanverzekeringen, kijk in ons overzicht van caravanverzekeringen.

Premie caravanverzekering

U dient een aantal zaken vooraf gereed te hebben ten behoeve van het invullen van de premieberekening. Doorgaans zijn de volgende elementen van belang bij het bepalen van de premie; allereerst de kenmerken van uw verzekering (de dekking en het eigen risico dat u wilt, relevant daarbij zijn keuzes ten aanzien van diefstal en stormschade e.d.), verder uw kenmerken (het aantal kilometers dat u jaarlijks met de caravan wilt rijden, uw schadevrije jaren en uw leeftijd) en tot slot de kenmerken van uw caravan (het merk, type en de leeftijd van uw caravan).

Vul bij de bekende verzekeraars online een premieaanvraag in, en kijk welke caravanverzekering het meest voordelig is voor uw situatie en caravan.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.